En tiltrængt buket

Jeg er gået hen og er blevet syg. Sådan rigtig med hoste, snot og lidt feber. Nu er det tredje dag.

Kæresten skulle til J-dag her til aften og ville tage direkte hjem til sig selv efter arbejde for at gøre sig klar. Jeg selv havde regnet med, at jeg kunne besøge nogle venner imens. Men nej, det satte helbredet sig imod. Så var i lidt øv-humør.

Men så kom ham den søde. Han kunne lige nå, at komme hjem og se til mig. Og så havde han en flot buket blomster med til mig. Det var lige, hvad jeg trængte til. Dejligt at han tog sig tid til at komme forbi, og ekstra dejligt med en flot buket blomster.

20181102_184802

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s