Jobsøgning/flytning

Så er det ved at være tiden, hvor jeg skal have søgt nyt arbejde. Jeg sendte den første ansøgning i sidste uge, til et arbejde jeg lige har gået og drømt om, og jeg er spændt på at høre fra dem.

Samtidigt er jeg så småt i gang med at pakke. Vi har næsten tømt mit garagerum. Tingene er kørt til et udlejningsrum, da jeg ikke kan have det hele med. Jeg synes, jeg havde lejet et okay stort rum, men kan godt se, at det skal stables rigtig godt, for at få plads til det hele. Men jeg havde lige glemt, at der er et kontor, der også skal tømmes.  Puha, der er nok at se til. Og så lige her op til jul, med de fleste weekender booket. Men jeg må jo være optimistisk. Vi når det nok. 😊🎅.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s