Elsker julen. Bare den ikke kommer for tidligt.

Så blev det 3. December. Huset er pyntet op og dekorationerne er blevet lavet. December er en dejlig måned, men også lidt travl. Men mon ikke det bare skal være sådan?

Jeg elsker julen. Men hvor jeg da ærger mig over, at butikkerne begynder at sælge julesmåkager og jule slik allerede i oktober. Det fremmer i hvert fald ikke min julestemning. Jeg bliver næsten helt træt af at se på julepynt og julekager inden december. I stedet skulle butikkerne blive enige om en dato, (eks. midt i november) hvor de må starte julesalget, i stedet for at konkurrere om, hvem der kommer først, så de kan sælge mest.  

Men nu er vi nået til december, og jeg er faktisk kommet i julestemning. Jeg har endda fået bagt vanillekranse og brunkager. Og jo mere jeg får bagt og jo tættere vi kommer på juleaften, jo mere i julestemning kommer jeg. 🌲🎅

Så glædelig 3. December herfra en der elsker julen. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s