Et kapitel er slut.

For ca. et halvt år siden, blev jeg efter eget ønske opsagt af den kommunale dagpleje. De faldende børnetal og besparelser gjorde, at der skulle fyres en dagplejer mere, udover de tre der blev fyret i januar. 

Jeg følte, det var tiden til noget andet, og så kunne de lige så godt fyre mig, end evt. en af mine kollegaer. 

Torsdag kom min pædagog så på besøg, for at sige farvel og hun havde en lille gave med.

Fredag kom fragtmanden og hentede alle kommunens ting, så som: barnevogn, klapvogn, højstol og legetøj. Det fylder ganske meget, fandt jeg ud af, efter jeg havde pakket det ned og sat det i garagen. 

Et kapitel i mit liv er slut. Det er lidt vemodigt, men jeg glæder mig også til at komme ud og prøve at lave noget andet. 😊

2 thoughts on “Et kapitel er slut.

  1. Det er meget sejt af dig at du selv valgte at forlade din stilling. Dagplejere er guld værd for ungerne. Vi har haft alle vores tre i dagpleje hos tre forskellige dagplejere. De var meget forskellige, men ungerne trivedes og vi var så glade for dem alle tre. Jeg håber virkeligt for dig at du finder noget nyt og spændende at rive i.

    Like

    1. Tak. Ja desværre så går det den forkerte vej mht dagplejere. Mange vælger jo også vuggestue. Ikke at der er noget i vejen med det, men ikke alle børn kan klare sig i en institution med så mange børn.

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s