Godt nytår.

Så er december ved at være ovre. Det har været en travl men spændende måned. Vi har julehygget, været på visit i København, haft gæster, pakket og flyttet.

Jeg er flyttet ned til kæresten mellem jul og nytår. Vi flyttede d. 27 december og d. 28 fik et par veninder og jeg gjort rent i mit hus, mens kæresten flyttede resten. Det resulterede i en mindre sunami i hans hus, som vi nu er ved at få styr på. Nu mangler lidt oprydning og at få styr på kontoret. Og det skal der være styr på, da jeg skal til at sidde ved min pc, da jeg skal til at søge nyt arbejde. Det er vist det eneste jeg mangler nu.

Nu vil jeg gøre klar til formiddagskaffe. Min søster kommer med min hund, som hun har passet, mens vi flyttede. Der skal også gøres lidt klar til en stille og afslappende nytårsaften. For afslapning det trænger vi til.

Jeg ønsker godt nytår. Håber alle får et lykkebringende 2019. 🎉❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s