Et nyt år, en ny start.

Så er januar godt igang. Og der er meget at se til efter en flytning. Der er stadig mange ting, der skal på plads.

Og så er der lige det, med at være arbejdsløs. Jeg tror, det bliver et fuldtidsjob. Der er vist meget, man lige skal huske. Ledighedserklæring, tilmelding til jobcenter osv. Jeg håber ikke, at jeg bliver i systemet ret længe. Så skal igang med at søge nogle flere jobs. Spændende hvor jeg ender.

Og nu vi er igang med det nye, så vil jeg også se, om jeg kan ændre lidt på kosten. Jeg har lige været ovre ved en bekendt, der har sat sig meget ind i kostens betydning for kroppen. Hvad der er sundt, hvor meget fedt og sukker de forskellige produkter indeholder. Og hun har tabt over 30 kilo på et halvt år. Så flot. Jeg vil bare gerne smide de 4-5 kilo, jeg har taget på det sidste år. Så godt med nogle gode råd. Besøget resulterede i indkøb af grøntsager og produktion af to grøntsagstærter.

Nu glæder jeg mig bare til aftensmaden.

Jeg håber, jeg kan holde den sunde kurs. Det er svært, når man ved, at der er masser af juleslik tilbage i huset. Men nu har jeg gemt det godt væk, ellers frister det for meget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s