En god dag.

Nu er det en uge siden, at jeg pakkede vores jule slik væk, og jeg har ikke rørt det siden. Derudover har jeg spist mere sundt, end jeg plejer. Aldrig har jeg fået så meget salat før. Men det smager også dejligt. Og der er jo utallige måder at sammensætte en god salat på.

Om morgenen prøver jeg også at spise sundere.

Ymer med nødder, mandler, solsikkekerner og lidt svesker og hjemmebagt knækbrød med hummus.

Jeg blev vejet i torsdags og igen idag. 400 gram har jeg tabt mig. Måske ikke så meget, men jeg er dog på den rette vej. 4-5 kilo, så er jeg tilfreds. Så jeg håber, der er røget et par hundrede gram mere på næste torsdag.

Det kan godt være svært at lægge sine kostvaner om, men jeg er blevet enig med mig selv om, at der skal være plads til et glas rødvin, kage eller slik indimellem. Det skal bare ikke være hver dag. Jeg vil ikke være fanatisk, (Kan heller ikke), for så bliver livet for surt for mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s