Status over januar.

Så er januar snart ved at være slut. Jeg er ved at være kommet ind i en rytme i mit nye liv. Jeg holder fast i, at stå tidligt op om morgenen, selvom jeg ikke har noget arbejde. Jeg tjekker ledige stillinger hver dag, men jeg synes, det er svært at finde et arbejde, som jeg kan. I mange stillinger skal man have en uddannelse, som jeg ikke har. Jeg har søgt, og jeg skal nok finde et arbejde. Men måske det også er sundt, at gå og tænke lidt over tingene.

Så er der jo også nogle møder i a-kassen og jobcenteret, som jeg skal møde op til.

I huset har vi fået de sidste billeder hængt op, så nu føler jeg mig rigtig hjemme. Og mærkeligt nok, så savner jeg slet ikke mit gamle hjem. Det må jo være tegn på, at det er det rigtige, jeg har gjort. At sælge og flytte ned til kæresten.

Jeg forsøger stadig at leve sundere, og jeg har tabt mig knap to kg. Idag har vi smækket en skål slik på bordet, og jeg nærmest overfaldt skålen, men det fik jeg da heldigvis hurtigt nok af. Så hellere en banan. Sukkertrangen er vist heldigvis ved at fordufte. Så bliver det lidt nemmere at leve sundt.

Nu vil jeg sætte mig ned sammen med familien Danmark og se den afgørende kamp i håndbold.

God søndag herfra. 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s