Veninderne er guld værd.

Idag havde jeg besøg af min søde veninde fra skoletiden. Vi har en to-tre gange om året, hvor vi mødes og får morgenkaffe, shopper/kigger på tøj, får frokost, shopper lidt mere og så slutter vi som regel af med en lækker kage og noget kaffe.

buket fra min veninde.

Nogle gange får vi shoppet igennem og andre gange får vi ikke købt så meget. Men det gør heller ikke noget. Vi får snakket om en masse og får pjattet. Ja, nogen vil nok sige, at vi opfører os som et par teenage tøser. Men pyt, vi har det sjovt og det gør ikke ondt. Slet ikke.

To fjollehoveder.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s