Dans. Snart galla.

Igår var jeg til den ugentlige danseundervisning.

Fra sidste års galla, hvor hovedtemaet var Hollywood og James Bond var temaet på vores hold.

Galla i Århus kom på tale og vi har kun ni gange undervisning tilbage inden, og så fortalte vores underviser, at vi skal danse syv forskellige danse. SYV. Hvordan skal jeg da nå at få dem kodet ind på lystavlen, så budskabet rent faktisk forplanter sig i mine fødder og ben. For ikke at tale om armene.

Sidste år var det i alt fire forskellige danse.

I år skal vi danse cha cha cha, jive samba, rumba, salsa og så er vi begyndt på pasodoble. Avs, den er svær.

Og jeg ved godt, at det dans jeg går til, er for sjov. Men når man skal opvise for en masse mennesker, så vil man bare gerne, at den sidder lige i skabet.

Sidste år måtte jeg øve foran min computer derhjemme, (vores underviser har lagt videoer op med de forskellige danse)og den må jeg nok ty til igen, hvis jeg skal kunne huske det hele.

Jeg glæder mig helt vildt, men er også nervøs. Jeg har aldrig været god til, at opvise, fremlægge i skolen eller holde taler, så det er noget af en overvindelse, at skulle danse foran en stor flok.

Sidste år var jeg simpelthen SÅ nervøs, at jeg troede jeg skulle dø. Men benene flyttede sig helt af sig selv og jeg huskede sådan set det hele. Og så er det jo lidt af en sejr. Også selv om det er på uprofessionel plan.

Jeg elsker at gå til dans. Det giver mig så meget glæde, motion og samvær med andre. Og jeg glæder mig altid til torsdag. 💃

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s