Fredagshygge

Så blev det fredag. Jeg har været på kursus i almen fødevarehygiejne de første tre dage i den her uge. Generalforsamling i min a-kasse tirsdag aften. Igår var der en fotograf her i huset, da det skal sættes til salg, jeg besøgte en tidligere kollega og så hjem og tjekke computeren og skrive ansøgning. Og så lige til to gange dans om aftenen. 💃

Endelig tid til kaffe

Idag har jeg besøgt min datter, der er syg, søgt arbejde, luftet hund og handlet. Og føj for pokker hvor er der da koldt idag. Men nu blev det tid til noget dejlig varm kaffe og afslapning inden aftensmaden skal laves.

Tror jeg vil hygge med en god bog.

God fredag herfra.😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s