Glæden ved at bage og glæde andre.

Jubii. Så kom lysten til at bage retur. Tirsdag bagte jeg gulerodsboller og chokoladeboller. Dem kørte min kæreste og jeg ud og afleverede til min datter og hendes otte klassekammerater, der skulle sidde på skolen hele aftenen. Tænkte at de trængte til lidt at hygge sig med. Og de blev glade. Det er jo det bedste ved det.

Chokoladeboller

Og nu her til morgen har jeg bagt chokoladeboller igen. Så er der lige lidt til idag og lidt til fryseren.

Jeg har godt nok bagt meget i mit liv, men efter at børnene er flyttet, jeg ikke passer børn mere, og efter at jeg har mødt min kæreste, som er tidligere bager, ja så har det været lidt sløvt med at komme igang med at bage. Men tiden skal jo gå med noget.

Det er lækkert med hjemmebag og det har nogle gange været en form for terapi for mig, hvis jeg har haft en dårlig dag. Jeg ved ikke om det er det, at slå i noget dej 😆 eller om det er fordi man har succes med at fremstille noget. Nok det sidste, for det hjælper også på en dårlig dag, hvis jeg har mixet en kage sammen.

Jeg har også tit taget hjemmebag med, hvis jeg skulle besøge noget familie. Det er dejligt at kunne glæde andre med noget, som jeg kan.

For noget tid siden, snakkede min mor og jeg om en brun lagkage, som min mormor altid lavede. Det er egentlig bare en brun kage, man flækker og kommer smørcreme og ristet kokos imellem og ovenpå. Jeg har bagt den en gang før, og min mor synes den var så god, og så mindede den hende om min mormor. Den har jeg så sagt, at jeg vil bage til min mor på hendes fødselsdag på søndag.

Nogle gange er det ikke så meget, der skal til. Kan jeg glæde andre med en kage, så gør jeg det gerne. 🎂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s