Tilbage i tiden.

Som skrevet igår, så blev min weekend noget bedre end den forgangne uge.

Bilmesse

Sådan en lille Fiat gad jeg godt have en dag.

Amerikansk politi

Her er vores drømmebil. En ekstra bil til sommerkørsel, små ture i landet med picknik kurv og kaffe.

Min kæreste og jeg tog på bilmesse/stumpemarked i Fredericia i lørdags. Jeg elsker simpelthen at gå og se på gamle veteranbiler. Og det gør han heldigvis også. Og så fik vi lige en snak med min lillebror, der stod og solgte stumper i den ene hal.

Fantastisk at nogen går så meget op i de gamle biler. Det er kulturarv, der bliver bevaret. Det er jo biler, der oser af charme. Biler idag er selvfølgelig mere praktiske, men de ejer ikke charme. De er egentlig ikke ret flotte. (Synes jeg). Men så er det jo godt, man kan gå lidt tilbage i tiden og nyde biler fra gamle dage.

Nu er der jo også andre ting, der bliver solgt dernede. Såsom 50’er kjoler. Sidste år vovede jeg ikke at købe en kjole, men i år købte jeg to. Og de skal bruges, selvom de er meget anderledes fra det, jeg plejer at gå med.

Denne her skal jeg have på til påskefrokost
Lige en kjole til konfirmation og evt. til et sommerbryllup vi skal til.

Jeg måtte godt nok kæmpe en kamp inde i det meget lille prøverum, for at få skiftet tøj. Godt der var en væg, jeg kunne læne mig op ad. Ha ha, det må have været et syn for guder. Jeg prøvede mange kjoler. Men endte op med de to her.

Så en rigtig dejlig lørdag med masser af biler. Incl. en lille Citroen Hy til skabet.

Citroen Hy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s