Vi skal huske at nyde livet.

De sidste dage har sat en masse tanker igang. Vi skal prøve at få det bedste ud af livet og nyde det.

For det er jo egentlig så kort, og der kan hurtigt ske noget.

Torsdag var der to i familien, der kom på sygehuset. En blev indlagt da hun har tabt 20 kg siden jul, har kvalme og kaster op. Min bror var faldet ned fra sin lastbil og brækket armen. Helt oppe ved skulderen og noget knogle er knust. Han skal opereres imorgen mandag.

Kort før jeg fik det at vide, havde jeg talt med en tredje fra familien, der skulle have en tarmundersøgelse fredag, da hendes blodprocent er alt for lav. Det viser sig, at der er noget blødning fra tarmen, og det skal brændes for at stoppe det. Heldigvis skulle der ikke være noget kræft. Hvad jeg frygtede.

Så må indrømme, at torsdag var en rigtig træls dag med spekulationer og jeg var ked af det. Ked af det og bange. Bange for at miste. Bange for at operationen ikke vil gå godt. Bange.

Fredag tog jeg på sygehusbesøg. Og var bagefter på besøg hos hende, der var blevet undersøgt.

Da jeg kom hjem, fik jeg en mand hjem med feber. Men ikke noget alvorligt. Heldigvis. Og weekenden har stået på afslapning, en masse telefonsamtaler og pleje af kæresten.

Så nu har jeg ikke brug for mere sygdom.

Jeg håber alle kommer godt igennem, hvad de nu fejler. Jeg sender dem alle mange tanker. Og håber de ringer, hvis de har brug for min hjælp. Og så vil jeg prøve at nyde dagen og gøre noget af det, jeg godt kan lide.

God søndag derude❤ og nyd dagen og livet. Og pas på hinanden. ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s