Praktik.

Så er påsken overstået. Vi havde lige en feriedag sammen igår, hvor vi slappede af og hvor vi havde besøg af mine børn til pandekager og kaffe. Jeg savnede dem helt vildt, da vi slet ikke har været sammen med dem i påsken. Den stod jo på tur til Kbh og diverse påskefrokoster.

Idag er kæresten begyndt på arbejde. Jeg har lige et par feriedage mere, så prøver at få ordnet noget af det huslige og skal hygge ekstra om hunden idag. Hun bliver nemlig 10 år. 🇩🇰.

Og på mandag starter jeg i praktik i en kantine på learnmark. Jeg glæder mig til at komme igang igen. Og til at få prøvet af om jeg kan holde til at arbejde i et køkken i mange timer.

Men det bliver rart at have noget at stå op til igen. Det er åbenbart ikke helt så nemt at finde et arbejde, som jeg havde regnet med. Og slet ikke når man skal skifte branche.

Men jeg håber, at det kan give lidt mere blod på tanden at komme i praktik. For man får nogle down perioder, når man går arbejdsløs. Det svinger meget, synes jeg. Den ene dag kan man søge og synes det hele bare kører og næste dag, så føler man, at man ikke dur til noget.

Så de næste fire uger bliver forhåbentlig gode og lærerige.

Er der andre, der går uden arbejde? Og hvordan har I det med det?

God onsdag herfra.😃

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s