Minder

Som tiden dog går og ungerne bliver så voksne og store.

Mine børn er nu 23 og 21 år. Jeg har hele deres barndom taget en masse billeder af dem, og jeg har altid været god til at få dem fremkaldt og sat i album. Men jeg har længe haft et hængeparti med gamle videobånd. De små bånd fra kameraet og et par stykker, som jeg kun havde på vhs bånd. (De små bånd kunne jeg ikke komme til at se, da jeg ikke har kameraet mere.) Nu har jeg endelig fået taget mig sammen til, at få det hele afleveret hos fotohandleren, som har optaget det hele over på dvd’er.

Jeg hentede så det hele i fredags, og så måtte jeg da straks sætte en dvd på, da jeg kom hjem. Det var fra da min datter lige var blevet født.

Det var godt nok en dyr fornøjelse, men nu er de sikret på dvd, og jeg glæder mig til at se de film, når jeg får tid. Og det er jeg sikker på, at ungerne også gør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s