Endelig weekend.

Jubii. Nu kan jeg for en kort periode sige: Endelig weekend. Og så er vejret jo tilmed skønt idag.

Jeg har 2 uger tilbage af min praktik. Det er stadig mega hårdt for min ryg(lænd), men jeg nyder at have noget at stå op til. Nyder at have kollegaer, nogen at snakke med og ser nye mennesker hver dag. Og nyder at dagene ikke bare flyder ud. Nu er der forskel på hverdage og weekender.

Idag har jeg været oppe i byen, for at få sat mit nye billede “Free speech” i ramme ved rammebutikken Kvist. Det skal være ordentligt, når man køber et godt billede. Senere skal min kæreste Peter jeg på Oksen og have brunch med en ældre mand, som Peter kender. Det skal nok blive hyggeligt.

I aftes havde vi Peters mor til spisning i stedet for en blomst til Mors dag. Så hyggeligt. Vi skulle dog indimellem være chauffør for en kammerats datter og hendes venner. De holdt fødselsdagsfest/forfest og skulle videre på statsskolen. Bare fordi hernede i kvarteret og blandt venner hjælper vi hinanden. Bagefter tog vi desserten med Peters mor.

Imorgen står den på fødselsdshsbrunch hos søde venner. (Dem vi var chauffører for). Glæder mig.

Og så fik jeg lige en stak lærreder og rammer bragt til døren af min søde veninde Bente og hendes kæreste. Nu er der ingen undskyldning for at prøve at være kreativ.

Rigtig god weekend herfra. 😀🌻☀️🌞

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s