Praktik slut

Min praktik lakker mod enden. Imorgen er sidste dag. Fire uger er fløjet afsted.

Det har været fire gode og lærerige uger, hvor jeg har været i praktik i en kantine på learnmark. Jeg er faktisk ret træt af, at jeg skal holde imorgen.

Jeg har været rundt og prøve det hele. Smøre sandwich, stå med det varme mad, smøre håndmadder, finde varer frem til næste dag, gøre rent, stå i opvasken og stå inde i selve kantinen og betjene kunder. Og jeg har fået smag for jobbet. Og jeg har fået nogle rigtig søde kollegaer.

Og så har min praktik ført til et vikariat på 29 timer i ugen i næste måned i en anden kantine. Så kan jeg rigtig få prøvet det af igen. Og få prøvet min ryg af. Jeg synes det går bedre med min ryg nu. Øvelser hver dag og så er jeg blevet vant til at stå op hele tiden. Det skal man også lige vænne sig til.

Så alt i alt har det været en god måned.

Jeg håber bare, at mit praktiksted en dag får brug for mig som vikar eller måske som fast Køkkenmedhjælper.

Jeg vil lige gå og overveje, om jeg skal tage en uddannelse som cater.

Mens jeg sidder her og skriver ude på altanen og slapper af efter dans, kan jeg høre naboerne hygge i deres haver, fuglene synger og solen skinner stadig. Sommeren er snart på vej.

God aften herfra 🌻🌞

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s