Mandag.

Så gik den weekend. Fredag havde jeg sidste dag i praktik. Meget vemodigt, da jeg er faldet så godt til derude.

Jeg fik en flot buket blomster af mine søde kollegaer til afsked.

Buket fra mine søde kollegaer.

Og så var der tre flasker rødvin fra chefen. Det er en dejlig anerkendelse at få.

Buketten her pakket ud og tre flasker vin.

Jeg vil tilbage !!!

😊

Lørdag fik jeg krøllet mit hår. Vi skulle jo til galla med VM dans.

En aften med krøller .

Aftenen gik fint. Jeg var på gulvet med latin ladies med vores Abba tema. Senere dansede vi salsa og derefter direkte til pardans for begyndere. Lidt senere dansede jeg med latin ladies igen. Og så var der spisning og fri dans.

En rigtig hyggelig aften som jeg nød noget mere end sidste år. For sidste år var jeg bare SÅ nervøs. I lørdags var det mere en fornøjelse at danse. Jo jeg var da lidt nervøs, men det er vist meget normalt.

Idag har jeg været på arbejde. Er startet som vikar i en anden kantine. Dejligt. Nu får jeg løn. Jubii.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s