Nu vil jeg nyde livet lidt, uden dårlig samvittighed.

Sidder her ude på vores hyggelige altan. Klokken er 21.54. Og der er omkring 21 grader. Kaffen er lige hældt op og mit nye ugeblad ligger klar med kryds og tværs.

Sommeraften på altanen

Jeg har nu gået ledig i fire uger og er igang med den femte uge. D. 5. august starter jeg i vikariat igen. Det glæder jeg mig til. Men jeg har besluttet, at jeg vil nyde den her sidste uge fuldt ud.

De andre uger har jeg selvfølgelig søgt arbejde, men der er ikke så meget indenfor det område, jeg gerne vil arbejde, så jeg har været noget frustreret. Og jeg har svært ved, at lægge hele sjælen i en ansøgning til et arbejde, som jeg ikke kan se mig selv i. Især når jeg har et vikariat at se frem til. Jeg vil jo så nødig skulle melde fra overfor dem.

Og jeg render konstant rundt med dårlig samvittighed over, at jeg “bare” går og daller rundt, mens kæresten arbejder. Bevares, jeg gør rent og laver mad osv. Alligevel tager den ene dag den anden, uden at jeg synes, at jeg virkelig får udrettet noget. Men nu skal det være slut. Jeg har søgt en stilling idag, fået vasket tøj og handlet. Ellers har jeg bare slappet af. Været ved stranden med hunden, ligget og læst i haven og nærmest ikke lavet en dyt. Og jeg har slet ikke haft det dårligt over det.

Min lille Asta ❤

Da min kæreste kom hjem tog vi til stranden, for bade. Det var så skønt. Da vi kom hjem, fil vi et bad og lavet aftensmad. Han er nu blevet puttet tidligt, da han skal op kl. 03.00.

Så nu sidder jeg her og hygger mig.

Imorgen er det atter tid til jobsøgning.

Ha en dejlig aften😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s