Hængepartier giver uro i hovedet.

Nu er det ved at være længe siden, jeg sidst har skrevet. Tiden er bare fløjet afsted og jeg har haft og har stadig en masse hængepartier. Men nu tror jeg, at der er lys forude.

Siden jeg skrev sidst har vi været til guldbryllup. Jeg har været i Fredericia og sætte blomster på tre kirkegårde og besøgte derefter min mor og papfar.

Jeg har været vikar i kantinen på learnmark (Hvor jeg var i praktik i maj måned) og er nu vikar i en anden kantine. Så dagene går hurtigt.

Lørdag var jeg nede ved min søde veninde i Fredericia, og vi var inde i byen og drikke varm kakao, shoppe og spise frokost. Og selvfølgelig fik vi snakket. Bagefter tog vi hjem til hende og hendes familie. Der fik vi kigget lidt på noget forlænget weekendophold. Bare os to tøser. Men vi har dog ikke helt fundet ud af, hvor vi skal hen.

Dejligt med kvalitetstid med hende den søde. Da jeg kom hjem var jeg ude og lufte min hund ved vandet. Hun skal også have kvalitetstid.

Jeg har fået skrevet til en afdød venindes forældre. Det var ved at være længe siden. Og skrevet til en veninde. Det er bare for sjældent, at vi ses. Det må vi så snart få gjort noget ved. Og så har jeg fået inviteret to dejlige vennepar til spisning . Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Igår var sønnen hjemme og få kaffe og spise til aften. Han hjalp mig med at overføre billeder til en harddisk. Og der er flere billeder på min gamle pc, der skal overføres, men først har jeg et projekt ” slette billeder”. Så jeg ikke får overført en masse, jeg alligevel ikke gider kigge på.

I næste uge satser jeg på at få fremkaldt en masse billeder. Men da jeg ikke er så god til alt det digitale, så skal de altid hjælpe mig i butikken. Årh, det er sååå træls og nok også derfor, jeg venter med at få det ordnet. Men det er dejligt, når det er gjort.

Så er der møde på jobcenteret, til frisør og jeg skal mødes med en tidligere kollega.

Jeg er gået lidt i stå med at male på lærred. Måske jeg kan få det fundet frem igen, når jeg nu får noget af det andet gjort. Jeg synes ikke, jeg har roen i mit hoved til at gå igang. Jeg har det også sådan med at læse for tiden. Det lykkedes bare ikke.

Mon der er andre, der har det lige sådan?

Men en ting har vi da fået lavet. Vi har skifter hylder, wc-rulleholder, knager, spejl osv ud på det lille toilet. Det pyntede.

Nu må jeg hellere gå ind og få slettet nogle billeder, og så gøre mig klar til dans. Men jeg skal dog kun til dans en gang i aften, da jeg er græsenke i denne her uge. Så ingen pardans.

God aften herfra 😃

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s