Opdatering på mine hængepartier.

Jeg har haft fri i uge 42. Og sikke meget jeg har nået. Mandag fik jeg skrevet og sendt en ansøgning afsted. Bagefter til møde i jobcenteret. Derefter fik jeg ført de billeder jeg ville have fremkaldt over på en USB pind. Så til frisør og derefter ind i photocare og få bestilt de billeder, jeg havde ført over.

Tirsdag var jeg inde 8g hente mine billeder, ude og spise frokost med en veninde. Det var en fødselsdagsgave fra mig helt tilbage i april måned, men det lykkedes først nu. Og så gik vi og hyggede inde i byen bagefter.

Onsdag var jeg ude og besøge en veninde, jeg ikke har været sammen med i et par år. Bagefter tog jeg hjem og bagte æbletærte og småkager.

Torsdag var jeg ude ved en anden veninde. Hun havde noget, hun gerne ville have sat til salg på nettet, så det fik vi begyndt på.

Fredag var jeg til tjek ved lægen, så ud til en tidligere kollega og få formiddagskaffe og jeg skulle egentlig hjem derefter, men da min hund er ved at have problemer med benene, så fik dyrehospitalet klemt os ind, og turen gik derfor derud i stedet. Asta min hund er måske ved at få gigt, men dyrlægen ville gerne røntgenfotografere hende, så vi har fået en tid d. 6 november. Vi kørte hjem kl ca 14.00 og gik en tur og kl 15.00 skulle min søn og jeg være hos børnenes bedste. “Min tidligere svigermor.” Så en lidt stresset dag. Men også hyggelig.

Fredag aften fik jeg støvsuget hele hytten, mens kæresten lavede budding. Helt fra bunden af. Derefter kunne vi slappe af med med en go film.

Igår lørdag havde vi to dejlige vennepar ( Min skoleveninde og hendes mand og dem jeg var i lære hos i 1992) til spisning kl. 18.00. Vi havde en rigtig dejlig aften med god mad, vin, snak og en masse grin.

Idag har min kæreste og jeg rodet lidt i haven, besøgt et vennepar og nu slapper vi max af.

Det er så dejligt med alle de søde mennesker, jeg har været sammen med. Og alle de ting jeg har fået nået. Og det har givet mig lidt ro igen.

Nu vil jeg nyde resten af søndagen. Imorgen står den på arbejde igen. 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s