Pension.

Har idag snakket med en fra Pensam. Men det var kun nødtvungent, at jeg fik booket en telefonsamtale med dem. Jeg hader at have med pensioner og forsikringer at gøre. Det interesserer mig ikke en døjt.

Men det burde det jo gøre. Og godt jeg fik snakket med den søde dame fra Pensam. Nu fik jeg en bedre forståelse for min pensionsopsparing.

Grunden til at jeg fik booket et møde var, at hvis de ikke hørte fra mig inden slut december, ville jeg miste dækning ved død og dækning ved kritisk sygdom. Og det er fordi, jeg har fået arbejde(vikar) indenfor et andet område. Nu betaler jeg til Sampension.

På onsdag skal jeg have en telefonsamtale med Sampension og derfra finde ud af om jeg samler det hele ved dem. Eller om jeg selv vil betale et beløb til Pensam hver måned og betale via arbejde til sampension.

Nu frygter jeg ikke denne samtale. Det er jo ikke helt så svært at finde rundt i alligevel. Nu glæder jeg mig bare til at få styr på det. Så fylder det heller ikke i mit lille hoved.

Jeg er jo nået en alder, hvor jeg er begyndt, at tænke på: hvor længe kan jeg holde på arbejdsmarkedet? Er der noget ved kritisk sygdom? Er der penge til at forsøde tilværelsen med den dag jeg skal på pension og er der noget til mine børn/familie, hvis jeg falder fra før tid?

Så nok godt, at jeg lige fik/får snakket med de to forskellige pensionsselskaber.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s