Så er juleforberedelserne begyndt.

Nu har vi allerede d. 19 november. Tiden går lige lidt for stærkt. Hvert år siger jeg til mig selv, at jeg skal være i god tid til jul. Men det smutter hver gang. Der er altid noget, der kommer bag på mig.

Så idag har jeg købt en ekstra lang lyskæde og sat op på altanen. Det er så hyggeligt med de små lys. Og så har jeg hængt en lille lyskæde omkring en potte udenfor hoveddøren. Selve julepynten må lige vente et par dage endnu.

Jeg har fået købt den første julegave idag, og bagt en go portion æbleskiver. Dem smider jeg i fryseren. Så er der lidt, hvis vi får gæster og jeg ikke lige har tid eller gider at bage dem den dag.

En af dagene vil jeg have lavet småkagedej til fryseren også. Så er det nemt, lige at tage dejen ud og få dem bagt. Jeg har lovet at bage til min mor også.

Da jeg er vikar i to kantiner, ved jeg jo ikke hvor meget arbejde, der kommer op til jul, så det er rart at være lidt på forkant. De sidste to dage har jeg været afsted, men haft fri til middag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s