Familieweekend i København

I weekenden var vi i København for at være sammen med mine bonus børn og børnebørn.

Vi skulle bo hos min bonus datter og svigersøn, så vi startede derfra. Vi tog bussen til Hellerup og så S-tog til Helsingør. Vi skulle på julemarked på Kronborg slot.

Jeg har aldrig været der, så spændende at se det gamle slot. Sikke et bygningsværk. Smukke lofter og smukke rum. De kunne bygge i gamle dage.

Vi fik lidt at spise og set en masse boder med julepynt, juleslik, vin og en masse andet.

Efter en dejlig men lidt blæsende dag på Kronborg tog vi hjem og fik lidt at spise. Trætte og med røde kinder. Og så var det tid til gammel dansk film og snolder.

Søndag startede kl. 06.00 med at lille Albert kom ind til os. Han var frisk. Det var vi ikke just. Men det blev vi. For en treårig kan snakke rigtig meget. 😊 Så vi stod op en halv times tid senere. Men så var der også god tid til at drikke morgenkaffe, inden vi skulle mødes med bonussønnen, hans kone og børn. Og en af Peters kammerater.

Vi skulle i Tivoli og have frokost allesammen, og vi nåede lige en tur på Strøget inden. Så fik vi set Kongens Nytorv efter metro arbejdet er færdigt. Flot er det blevet.

Vel ankommet til Tivoli og resten af familien. Dejligt at se dem igen. Det sker jo ikke så tit. Alle arbejder og der er jo lige et stykke derover.

Frokosten blev indtaget på påfuglen. Lækker juleplatte.

Ved fem tiden gik vi om på hovedbanen og fik en kop kaffe og så skulle jeg med bussen til Horsens. Peter blev en dag mere. Han skulle med hen og aflevere den lille i børnehaven næste dag. Det havde også været en succes.

Så alt i alt en dejlig weekend. Jeg var hjemme ca. 21.30. Træt efter nogle dejlige dage med masser af gode indtryk og oplevelser.

Mandag stod den på arbejde. Idag har jeg købt julegaver, bagt småkager og fået kaffe hos min søn. Han havde fødselsdag igår, men der nåede vi desværre ikke at få kaffe sammen.

Nu er det tid til at lave lidt aftensmad. Sønnen kommer og spiser med.

God tirsdag herfra😊.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s