Juletur til Hamborg

Fredag d. 20 december. Turen går til Hamborg med min bedste skoleveninde og hendes mand.

Vi kommer til hotel Barcelo’ og får efter noget bøvl i parkeringskælderen tjekket ind.

Fine værelser.

Efter lidt at drikke går vi ind i byen. Vi går ned til rådhuset. Der er julehygge for alle pengene. Boder med kager, chokolade, glühwein, pølser og meget andet. Og masser af juleudsmykning.

Vi går om på Brathaus Joh. Albrecht og får aftensmad inden vi går rundt og ser julemarkedet. Lækker schnitsel med brasede kartofler. Mums.

Bagefter går turen om til den dyre gade Neuer Wall med alle mærkevarebutikkerne, inden vi går tilbage til julemarkedet og nyder julestemningen og en kop glühwein og chokolade.

Da vi lander på hotellet igen, skal vi lige have en drink som afslutning på en god aften. Og en drink med sugerør lavet af pasta. Dejlig miljøvenligt.

Lørdag morgen står den på lækker morgenbuffet og champagne,

inden turen går ind mod markedet igen. Den her gang går vi ved vandet. Smukt er der.

Vi går ad Beyer Wall igen, for Thomas vil gerne ind og købe en bluse med en lille krokodille på. Vi går videre rundt i byen. Jeg skal have fundet et apotek, da jeg har lidt hovedpine. Jeg kan slet ikke forstå hvorfor. 😂.

Vi går på markedet igen og får en hotdog til frokost. Får set juleudsmykningen i et center. Europa passagen.

Og får shoppet lidt.

Efter en kop kaffe går vi i en kæmpe butik kun med elektronik. Ikke med min gode vilje. Der er nok en halv million mennesker derinde. Der er i det hele taget rigtig mange mennesker i byen, så man skal have god tid, tålmodighed og ikke lide af klaustrofobi.

Nå men Peter og jeg går ud og venter, mens de andre står i kø for at betale. Og så er det tilbage til hotellet og få noget at drikke og så op og sove en halv time, inden vi skal have aftensmad.

Igen mange mennesker. Og total kaos da vi skal gå gennem den dyre gade igen. En bus har forvildet sig derind og kan hverken komme frem eller tilbage.

Vi går et godt stykke, til vi finder en amerikansk restautant.

og så går turen til Reeperbahn. Masser af mennesker, beværtninger og sexbutikker. Og en masse larm. Vi går over til julemarkedet. Der går vi som sild i en tønde og bliver enige om, at vende snuden tilbage til den ende af byen, hvor vi bor. Efter en kort tur på julemarkedet ved vandet, går vi hjem til hotellet. Trætte og med ømme fødder. Vi har gået knap 23000 skridt idag og omkring 16 km. Så nu er det godnat. Imorgen går turen til Danmark igen.

Til info. Der er ca 1.822.000 indbyggere i Hamborg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s