Tid til forandring.

Nu er julen ved at være ovre. Igår tog vi julepynt ned og fik plyndret juletræet og pakket pynt væk. Kun mine glasengle og stjerner i vinduerne er tilbage. Og et par tørre dekorationer. De ryger nok ud idag.

Vi har lige været inde i byen og bytte nogle gaver, der ikke passede i størrelsen. Så er det på plads også.

Manden i huset er taget til skimøde. Han skal snart på mandeskitur i Østrig, så der skal planlægges. Jeg selv sidder foran den tidsrøvende åndsvage tv skærm. Måske jeg skulle benytte tiden til at få ryddet lidt op/ud. For hvor har man da mange ting.

jeg fik sorteret lidt tøj fra igår, som jeg ikke bruger, nogle mega gamle parfumer af herrens, der ikke ligefrem dufter godt mere. Og nogle velourduge, som bare lå og fyldte i skabet. Regner med vi tager på genbrug en af dagene.

Jeg vil fremover prøve, at få brugt nogle af alle de rester af cremer, shampooer og deodoranter, der står i skabet. For det fylder og roder. Og så vil jeg kun købe noget, hvis jeg virkelig mangler det. Og ellers ønske mig det i gave.

Det er tid til et mindre købe stop. Jeg vil til at spare lidt op i stedet. Og skal jeg købe tøj, så vil jeg til at købe noget, som jeg virkelig får brugt, i stedet for bare at købe, og det så kommer til at hænge i skabet.

Jeg kan få det helt dårligt over at tænke på, hvor meget vi mennesker bare køber, og kun bruger det nogle få gange, for derefter at smide det ud. Fordi man alligevel ikke havde brug for det. Det skal være slut nu for mit vedkommende.

Så jeg vil starte år 2020 med nye vaner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s