Taknemmelighed ❤

Nogle gange tager vi tingene og livet for givet. Men husker vi også på at være taknemmelige.

Det kom jeg lige til at tænke på for lidt siden, da jeg havde hentet min bil. Den har været til eftersyn. Og derfor er jeg idag cyklet på arbejde. De sidste halvanden uge har jeg taget bilen på arbejde. Bare fordi det var koldt, småregnede eller fordi jeg var for doven til at cykle.

Og da jeg sad der i bilen på vej hjem fra mekanikeren, tænkte jeg: hvor er jeg heldig, at jeg har valget. Jeg kan i bund og grund selv vælge hver morgen, om jeg gider cykle eller tage bilen. Det er ikke alle forundt.

Og jeg er taknemmelig for at have en dejlig kæreste, nogle dejlige børn, begge mine forældre og bonusforældre endnu. Min søde hund, en masse dejlige venner og mit gode helbred. (Dog lidt småskavanker). Jeg har et skab proppet med tøj, jeg får altid mad på bordet, vi bor godt og har en lille have, vi kan nyde sommeren i, jeg går til dans hver uge og elsker det, og jeg skal ud at rejse med min søde skoleveninde på lørdag. Til september skal min kæreste og jeg til London med min svigerinde og svoger.

Så jo, jeg er meget taknemmelig. Og det er noget jeg skal huske mig selv på, hvis jeg har en dårlig dag.

Ønsker en dejlig dag til alle. ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s