Weekend og corona.

Søndag aften. Vi har været hjemme hele weekenden. Kun luftet hund og handlet. Dog var vi i bogcentralen i går formiddag og købe nogle billige film. Så har vi lidt, at få tiden til at gå med, i tilfælde af karantæne.

Da vi gik gennem byen, var der meget stille. Næsten alle caféer havde lukket. Fredag aften var der et par restauranter, der havde åbent, men næsten ingen kunder. Det er helt surrealistisk.

Idag, har vi fået tiden til at gå med nogle småting, der skulle laves på huset. Og jeg har vasket vinduer, støvet af og gjort badeværelser rene. Ellers er tiden gået med afslapning, tv og hunde luftning.

Jeg skal ikke arbejde i næste uge, men regner med at Peter skal. Han har ikke hørt andet.

Jeg ville egentlig gerne have benyttet, at skolen holder lukket, til at besøge mine forældre. Men det tør jeg ikke. Det må vente, til vi hører noget mere positivt.

Men jeg har nok at lave herhjemme, så hvis jeg kommer til, at kede mig, så er det min egen skyld.

Det er en trist situation verden står i nu. Jeg har så ondt af alle de selvstændige, der må sende folk hjem, og hvor virksomhederne måske ikke overlever. Indtil videre er det 14 dage, hvor Danmark har lukket ned. Men hvad sker der, hvis det bliver forlænget til 1 måned eller mere? Heldigvis ser det ud til, at regeringen nu vil hjælpe. Dog, vist kun de størrer virksomheder i første omgang. Jeg håber, at hjælpen kommer til de små også.

Jeg håber, at denne virus snart er ovre. En ting er, at vi skal begrænse kontakt med andre mennesker i en kort periode. Det skal vi nok overleve. Men det kan have store konsekvenser for mange mennesker. Både de svage, der risikere at blive indlagt og måske dør af det. Men også for folk, der bliver fyret eller mister deres forretning.

Jeg ønsker og håber det bedste for alle. ❤

Må vi alle stå sammen, hjælpe hinanden og vise hensyn. ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s